Ledová káva

FIT ICE COFFEE

Které tě nakopne

Fit ice coffee
Ledová káva vhodná při hubnutí

Ledová káva patří k jedním z hlavních lákadel léta. Krásně osvěží, potěší chuťové pohárky a nakopne. 🤩

Zároveň se jí ale často žen snaží vyhýbat kvůli své snaze zhubnout. Já jsem pro tebe připravila recept na ICE COFFEE, které si můžeš bez obav dát i v případě, že redukuješ.

Jdeš do toho se mnou? 👇

RECEPT:

  • 1-2 lžičky instantní kávy
  • Horká + studená voda
  • Sladidlo dle chuti (já dávám Erythritol anebo vanilkové Flavdrops = mají 0 Kj)
  • Studené mléko polotučné (nízkotučné, ovesné…)

POSTUP:

(cca do 300-400ml skleničky)
👉 Instantní kávu zalijte (v kvalitní skleničce na horké nápoje) trochou horké vody a přidejte Erytrithol (pokud budete dávat jako sladidlo Flavdrops kapky, dejte je až nakonec, ne do horké vody). Promíchejte a přidejte asi 100ml studené vody, led a zalijte 150-200ml studeného mléka. Dobře promíchejte. Pokud chcete přidat chuť vanilky, doporučuji pár kapek vanilkového extraktu (např. v drogerii DM).

A teď už jen zbývá si ji vychutnat!

🔥 NOVÉ RECEPTY KAŽDÝ PÁTEK!

Každý pátek přináším na svůj blog nový zdravý recept, který ti pomůže na cestě za lepším zdravím a skvělou postavou. Aby ti neunikl žádný nový recept, zapiš se k odběru ⬇️ a dostávej recepty přímo do svého e-mailu. Díky tomu budeš mít vždy přehled o tom, co si zdravého uvařit, aniž bys ztratila přehled o svém stravování.

Sleduj můj blog a nezmeškej žádný nový recept! ❤️

Jsem propagátorka a expertka UNIKÁTNÍ HUBNOUCÍ METODY, díky které jsem sama zhubla 15kg za 5 měsíců. Tuto metodu krok po kroku sdílím s ostatními ženami, které chtějí být v hubnutí úspěšné. Pokud se chceš připojit do naší motivační hubnoucí skupinky na FB, mít podporu a inspiraci ostatních, přidej se do FIT JÍDELNÍČKY
Komentáře